SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene-Førsteklasses mulighet til å se banebrytende verk

-Førsteklasses mulighet til å se banebrytende verk

Det sier en entusiastisk Oda Østenstad Fjell som i morgen står på scenen under premieren på Kompani Haugesund sin helaften «Todelt aften». Kompani Haugesund sitt arbeid med helaftenen begynte for rundt to år siden med en stor søknad til Kulturrådet.

Støtten kom og på torsdag og fredag viser de resultatet «Todelt Aften» i Festiviteten i Haugesund.

-Vi ville gjerne jobb med to forskjellige koreografer innenfor samtids-feltet og begge de to koreografene er veldig aktuelle både nasjonalt og internasjonalt nå. Derfor spurte vi Janne-Camilla Lyster og Stian Danielsen om de ville lage to forskjellige verk til oss. Det sier produksjonsleder og styreleder Nuri Ribera Anfinsen.

Dermed har de to urpremierer med helaftenen, «Glassperle» av Janne-Camilla Lyster og «WOW!» av Stian Danielsen.

Østenstad ble ferdig med bachelor i samtidsdans i juni i år og er en av de seks profesjonelle danserne på scenen. -Det har vært helt fantastisk. Det er et veldig stort spenn de to imellom. Det er jo et privilegium i få være med på denne produksjonen med disse koreografene som er utrolig ettertraktede og veldig i blikket til alle akkurat nå, sier hun.

Etter to forestillinger i Haugesund og én i Sandnes begynner arbeidet med å få forestillingen videre ut i landet og til festivaler i utlandet.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no