SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneFornøyd daglig leder etter Evita-premieren

Fornøyd daglig leder etter Evita-premieren

Forrige uke hadde Evita premiere i Moster Amfi. I dag har de en pause fra oppsettingen før de tar fatt på ukens forestillinger.

-Det var en veldig fin dag. Det har vært et prosjekt vi har jobbet veldig lenge med, og intenst men veldig gøy. Det er alltid gøy når premieredagen kommer og vi endelig får vist det vi har jobbet så for, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier daglig leder i Bømlo teater, Øystein Kausrud.

Det er meldt regn til helgen i langtidsvarselet foreløpig, noe Kausrud ikke er videre bekymret for. -Vi har jo spilt ute i ganske mange år i Moster Amfi. Man er jo på Vestlandet og det regner jo litt innimellom her. Det var litt regn denne uken også, men det har ikke noe å si for oss. Vi vil gi publikum en kjempe opplevelse om det er stjerneklart eller om det er i duskregn eller lett regn. Vi er forberedt på det meste, sier han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no