SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturTi navn klare til SILK

Ti navn klare til SILK

Skudeneshavn internasjonale litteratur- og kulturfestival slapp de første navnene til årets festival i år.

Foto: Pixabay

Marian Keyes, Sara Omar, Tom Egeland, Vigdis Hjort og Sun Heidi Sæbø er blant navnene festivalen slapp i dag. En blanding av nye navn  og forfattere som har vært på SILK før.

-Det jeg ikke har tatt med i denne omgang er en god del lokale navn som vi nok kommer til å presentere. Det blir et større snitt av lokale og regionale forfattere som kommer til å være med på årets SILK. Det blir enda mer skolebesøk av forfattere. Vi er jo inne i et internasjonalt prosjekt også. Vi håper at vi skal få elever trent opp til å være intervjuere i SILK-sammenheng, sier John Rullestad i SILK-styret.

Rullestad regner med at de har 14-15 flere navn å offentliggjøre om 2-3 uker. Årets festival arrangeres 31. oktober til 4. november. Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no