SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneLisa Stokke endelig Disney-prinsesse og moden for Evita

Lisa Stokke endelig Disney-prinsesse og moden for Evita

Sist hun spilte i Moster Amfi på Bømlo var i oppsettingen av Chess i 2006. Nå er Lisa Stokke tilbake i rollen som Evita, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

-En av de fineste sommerne jeg har hatt var på Bømlo når vi gjorde Chess. Det var en helt fantastisk opplevelse. Da jeg ble invitert til å ha audition synes jeg jo at selv om jeg ikke hadde visst at det var Evita, tror jeg at jeg hadde sagt ja til å ha audition bare fordi det er så gøy å være på Moster Amfi, sier Lisa Stokke.

Hun tror årene hun har hatt på scenen etter Chess i 2006 med erfaringen og livserfaringen har mye å si for rollen hun nå skal fylle. Hun turnerte med «Guys and dolls» i England, før hun gikk inn i West End, diverse TV-jobber, flere show, blant annet på Union Theater, og hun har fått oppfylt drømmen om å være Disney-prinsessen da hun fikk være stemmen til Elsa i Frost.

Nå føler hun seg moden for rollen som Eva Perón.

-Noen roller krever en viss livserfaring, selv om selve rollen i seg selv egentlig er ganske ung, sier hun.

Daglig leder i Bømlo teater, Øystein Kausrud, forteller at de var glade da de kunne tilby Stokke hovedrollen. Men også hun måtte gjennom audition først.

-Vi hadde jo en stor audition i Oslo før jul. Der var det veldig mange påmeldte, også for Evita-rollen, og vi hadde noen vi kontaktet og inviterte for å gjøre en audition. Lisa var i London og sendte inn en video, self-tape, med to låter. Det holdt, sier daglig leder i Bømlo teater, Øystein Kausrud.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no