SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneDu kan trygt komme å se «Annie Jr.»

Du kan trygt komme å se «Annie Jr.»

Haugesund Barne- og Ungdomsteater har måttet endre planene for sitt 50-årsjubileum. – Istedenfor «Rockulven» med alle ni gruppene, ble det «Annie Jr.» med de eldste ungdommene, sier leder Jon Magne Røvær Josephsen som godt kan tenke seg at flere møter opp på de seks forstillingene av i alt tolv. – Det er nok noen som engster seg litt med å gå i teater nå, men vi føler oss trygge og folkene på Festiviteten er helproffe, sier Josephsen. I henhold til smittevernreglene slippes det inn 200 personer på hver forestilling.

Tiril Kristine Sortland spiller Annie mens Ronja Johnstad Knutzen har rollen som Ms. Hannigan. – Vi synes det er kjempegøy selv om det blir lange dager siden vi også har øvelser på skolen, sier Sortland som i likhet med Johnstad Knutzen går i 3. klasse drama på Skeisvang. – Høstforestillingene er høydepunktet i året, og det er kjempetrist at vi nå er så gamle at vi må slutte i barne- og ungdomsteateret, sier Johnstad Knutzen som i likhet med Sortland har tenkt å drive videre med teater i Oslo når de er ferdige på Skeisvang til sommeren.

«Annie Jr.» spilles i kveld, fredag og to forestillinger lørdag og søndag i Festiviteten.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no