SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkUtstilling med lokale kunstnere i helgen

Utstilling med lokale kunstnere i helgen

Den tradisjonsrike Karmsundutstillingen har blitt utsatt, men i helgen kan du se verkene til flere lokale kunstnere på utstillingen på Solvang i Haugesund.

Inntektene går til Vard og Vardmodellen.

-Vanligvis arrangerer vi Karmsundutstillingen hvert år på Karmsund videregående skole, men det ble ikke i år på grunn av korona. Da ble det et nytt prosjekt i år, sier Fredrik Bjørgen i kunstkomitéen, som er spent før åpningen i dag.

De har fått gode tilbakemeldinger fra kunstnerne de har kontaktet.

-Folk har jo produsert og jobbet i denne tiden, men ikke fått vist frem det de har lagd. Kunstnerne har jo veldig lyst til å vise frem det de har holdt på med den siste tiden, forteller Bjørgen.

Utstillingen åpner i dag klokken 17 i Fjellvegen 1a.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no