SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVamp åpner jubileumsåret med ny låt

Vamp åpner jubileumsåret med ny låt

I år er det 30 år siden bandet startet.  Det kan bli et travelt jubileumsår for bandet dersom alle planene lar seg gjennomføre. I tillegg til å jobbe med nytt album har de brukt tiden til å planlegge flere andre prosjekter.

 

Pressefoto: Inger Staveland

 

Det ble bråstopp for turnéplanene da pandemien var et faktum. Rundt 65 konserter måtte kanselleres  og bandet endte i stedet opp i studio for å spille inn ny plate.

 

Lydbilde i utvikling

Den nye singelen «Når morgendagen kommer» er en smakebit på albumet som slippes i mai.

-Jeg tror vi har lagd et album som er litt annerledes enn det vi har gjort før. Det er litt gøy at vi i jubileumsåret ikke ser oss tilbake, men prøver å se fremover, prøver å fortsette å lete litt. Det er jo så mange muligheter, sier Staveland.

 

Full kalender

For tiden jobber de med forberedelser til premieren på «Våken drøm – Vamp i teateret» 10. mars, samarbeidet til Rogaland teater og Haugesund teater. Den er de aktuelle med hele våren, med mange forestillinger både i Stavanger og Haugesund.

Flere av konsertene de skulle hatt i 2020 er flyttet til 2021. I tillegg planlegger bandet kirkekonsert-turné fra høsten av.

-Derfor har vi planer langt inn i 2022 for å få dette til å gå opp, forteller Øyvind Staveland.

 

Hør intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no