SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertStig Espen Hundsnes fra Sveio i MGP-delfinale

Stig Espen Hundsnes fra Sveio i MGP-delfinale

På lørdag er han å se i den første delfinalen i Melodi Grand Prix med Blåsemafian.

Pressefoto: Robin Bøe

 

Hundsnes lover at de skal gi alt på scenen og håper de klarer å sanke inn stemmene de trenger for å ta seg videre.

Spiller live

Blåsemafian skal fremføre låten «Let loose» sammen med artisten Hazel, og har fått tillatelse fra NRK til å spille live.

-Det setter vi veldig stor pris på. Ofte er kanskje bandinstrumenter på playback. Vi er den første instrumentalartisten i MGPs historie, så det er litt spesielt i forhold til akkurat det der, forteller han.

NRK slapp de ti første artistene på mandag. Det blir fem delfinaler. Totalt 12 artister/band skal konkurrere i finalen. Seks av dem er forhåndskvalifiserte finalen og seks finalister stemmes frem av publikum.

Blåserekken i front

De har blant annet samarbeidet med mange forskjellige artister og har vært å se i forskjellige TV-produksjoner, som «Stjernekamp», «Beat for beat» og «Hver gang vi møtes». Nå tar blåserekken steget frem i rampelyset.

-Kanskje litt ukonvensjonelt for en blåserekke å gjøre, men vi tror vi har det som trengs for å få det til, forteller Hundsnes, som har bodd i Oslo siden 2008.

Han forteller at de kommer til å presentere mer ny musikk utover året i kjølvannet av deltakelsen i MGP.

Hør intervjuet over

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no