SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRoyal Albert Hall i høst – Pitters i Haugesund i kveld

Royal Albert Hall i høst – Pitters i Haugesund i kveld

Terje Nordgarden er blant de norske bluesartistene som spiller i Royal Albert Hall i november. Først skal han slippe sitt første album på norsk.

Konserten i Royal Albert Hall beskriver han som «surrealistisk».

-Vi blir et team av musikere. Bjørn Berge fra Haugesund skal også være med, Knut Reiersrud, Amund Maarud, Vidar Busk, kremen av norsk blues. Jeg føler meg ganske beæret over å få være med den gjengen, det er liksom pilarene i bluesen i Norge, forteller han.

Han har gitt ut album på engelsk og italiensk tidligere. I oktober satser Terje Nordgarden på å ha sitt første album på norsk klart.

I kveld spiller han på Pitters i Haugesund og i morgen har han konsert på Hotell Amanda. Han hadde med seg gitar og munnspill og spilte to låter live da han var på besøk i dag. Det hører du i intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no