SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSondre Lerche før Sildajazz

Sondre Lerche før Sildajazz

Sondre Lerche kjører fra konsert til konsert i Norge i sommer i en leiebil lastet med  albumet «Patience» på vinyl, essaysamlingen han ga ut tidligere i år og samt én gitar.

 

Han skulle spilt på festivaler, turnert i USA og hadde lanseringsplanene for albumet klare. Så brøt pandemien ut. Alt ble snudd på hodet, men nye idéer ble født.

-Jeg har vært veldig glad for at det fremdeles har vært vilje hos arrangører og festivaler, hos NRK og alle disse som jeg har fått jobbe med til å likevel lage noe og gjøre noe. Da har vi fått ting vi kanskje ikke ville fått til i vanlige tider, sier han, og viser blant annet til konserten med Kringkastingorkesteret i NRKs Store studio og konserten i Håkonshallen for Bergenfest.

 

 

-Veldig lyst til å møte publikum

Han har blant annet også hatt suksess med livestreamet konsert på Brakkesyke, der det ble samlet inn rundt 150.000 kroner til Leger uten grenser. Med «Patience» ute, har han fullført trilogien med «Please» fra 2014 og «Pleasure» fra 2017.

-Noen dører lukkes og noen åpnes og jeg har vært veldig opptatt av å prøve å åpne flest mulig fordi jeg har en plate ute som jeg er veldig stolt av og som tross alt har blitt tatt veldig godt imot. Da har jeg veldig lyst til å møte publikum, på nesten hvilken som helst måte, sier han

 

Ikke fullt så solo i Haugesund

Konserten i Festiviteten i kveld er en del av Sondre Lerches soloturné, men har er ikke fullt så solo på scenen i kveld. Musikere fra Munor, Harald Hårfagre kammerorkester, KORK og Stavanger symfoniorkester medvirker på deler av konserten.

 

Hør hele intervjuet med Lerche over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no