SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– Jeg skylder ham karrieren min

– Jeg skylder ham karrieren min

Frida Ånnevik kan ikke få skamrost Sildajazzsjef Andreas R. Meland nok.

Han har vært med på å gi ut samtlige av 36-åringen fra Hamars plater. Det gjør det helt spesielt for artisten å komme til Haugesund og spille to konserter under Melands første Sildajazz som festivalsjef.

Før han fikk den jobben etter Bjarne Dankel, var Meland nemlig label manager i Grappa Musikkforlag. Han har blant annet hatt ansvaret for ECM i Norge, bygd opp underetiketten HUBRO og vært ansvarlig for jazzetiketten ODIN.

– Han er årsaken til at jeg driver med dette her, og har vært en helt fantastisk viktig brikke i livet mitt. Han var der da jeg sendte inn demoer, og det var han som satte i gang karrieren min for 10 år siden. Jeg skylder ham hele karrieren min, rett og slett. Det blir superstas å spille på festivalen hans, sier Ånnevik.

Festivalsjef Andreas Risanger Meland

 

Frida Ånnevik spiller for to utsolgte hus i Festiviteten lørdag kveld. I intervjuet over forteller 36-åringen om hvordan det har vært å være artist gjennom koronakrisen.

Ånnevik ble tidlig en slags talsperson for artistene som mistet alle bookede konserter og et halvt års inntekt over natta den 12. mars.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no