SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSamler inn penger til «slogmåkereiret»

Samler inn penger til «slogmåkereiret»

Slogmåkane har fått samtlige konsert- og festivaloppdrag i 2020 avlyst. – De jobbene var verd 150 tusen kroner netto for oss, og dermed har vi problemer med å betjene lånet vi tok opp da vi kjøpte hus for et par år siden, sier Helge Hammerland som ikke har funnet muligheter for at Slogmåkane kan motta offentlige koronamidler. Istedet har han benyttet muligheten med å samle inn penger til koret via bursdag på facebook. – Jeg så at det var mulig å velge et formål selv hvor pengen skulle gå, og facebook godtok Slogmåkane, og onsdag middag var målet på 15 tusen kroner nådd. – Jeg fyller ikke år før 17. juni så jeg har justert målet til 30 tusen kroner, noe som vil bety tre måneder med renter og avdrag på lånet. Det er selvsagt helt frivillig og gi bidrag, men flere har tatt poenget med Slogmåkane i årevis har spilt gratiskonserter og stilt opp på veldedige arrangementer, og dermed benytter sjansen til å gi litt tilbake nå, sier Hammersland som bekrefter at de planlegger familiekonsert i parken på Åkra 20. juni.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no