SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSagvåg på Stord får ny vinylkafé og kulturpub

Sagvåg på Stord får ny vinylkafé og kulturpub

Det er Showbasen AS som står bak det nye stedet Anno 1564. Til vanlig driver selskapet med  produksjon, booking og management.

Foto: Pixabay

-Vi har felles interesse for vinyl, vil jeg tro. Vi har også en felles interesse for kultur og driver mye med booking, artistformidling og litt managerjobber for artister ellers. Det kom opp en fin mulighet til se på en uteplass på Sagvåg. Vi syntes den var veldig koselig og intim og med muligheter. Da kunne vi slå sammen idéene og prøve å lage en plass vi kunne tenkt oss å gå selv. Det var starten, sier Trond Betten.

Den offisielle åpningen er 5. til 7. april. I lokalet er det to scener. Der kommer det til å bli en del musikk, men de ønsker også å åpne for annen underholdning.

-Vi har veldig lyst til å prøve rorbu, basert på «Du skal høre mye» på NRK, sier Betten. Hør mer om planene over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no