SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertNå er de sammen igjen

Nå er de sammen igjen

I januar 2014 sa Vidar Stueland takk for seg som vokalist i Temet Nosce. Tidligere i år inviterte gitarist Roy Kling på kaffe, og så ble det etter hvert klart at Stueland ønsket å begynne igjen. – I 2014 måtte jeg av hensyn til familien velge bort noe, og da valgte jeg å fortsette som trubadur av økonomiske årsaker framfor rockebandet med de få og ikke så godt betalte konsertene, sier Stueland som i mellomtiden har kuttet kraftig ned på trubadurvirksomheten. Med Vidar Stueland tilbake i bandet, er det slutt med å sende filer til den svenske vokalisten, Andi Kravjlaca. – Det var viktig å kunne spille mer og da måtte vi ha en vokalist som vi slipper å fly over fra Stockholm hver gang vi skal ha konsert, sier Kling. Han er også glad for å ha med Calle Apeland på bass så sant konsertene ikke kolliderer med Blest. Lørdag ettermiddag spiller Temet Nosce sin første akustiske konsert på Cafè MM i Kopervik. – Vi har jobbet med å strippe ned låtene til et akustisk format slik at vi også lettere kan spille på mindre scener, sier Kling.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no