SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSeniorperler med konserter, foredrag og ølbryggekurs

Seniorperler med konserter, foredrag og ølbryggekurs

På lørdag er det offisiell åpning for Seniorperler i Tysvær med konsert med Hanne Krogh. For første gang blir det ølbryggekurs under festivalen. 

Festivalen ble arrangert for første gang i Tysvær i 2010.

-Det er veldig godt besøkt, det må jeg si. Folk stiller opp og virker som de gleder seg til å delta. Vi har gjerne fått tilbakemeldinger på å ikke ha så mange parallelle arrangementer, for da kan de gå på det meste av det som skjer, sier festivalkoordinator Marit R. Lothe.

Ordfører Sigmund Lier står for den offisielle åpningen på lørdag i Tysværtunet, før konsert med Hanne Krogh med Boknakoret og Aksang. Festivalen varer én uke med blant annet konserter, dans, foredrag og kåseri på plakaten. Psykologspesialist Sissel Gran skal holde foredraget «Inni er vi alltid unge» tirsdag 24. september.

-Hun skal holde det hun kaller for et usminket og håpefullt foredrag om det å bli eldre, forteller Lothe.

For første gang arrangeres det ølbryggekurs for pensjonister på festivalen.

-Han som skal har ølbryggekurset er kultursjef i Tysvær, Anders Netland. Han har brygget øl i over ti år og har utrolig mye kunnskap om dette, sier festivalkoordinatoren.

Hør mer om festivalen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no