SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertLothepus: – Da e nett so å kjøpa tivolibillett!

Lothepus: – Da e nett so å kjøpa tivolibillett!

Leif Einar «Lothepus» Lothe beskriver sine egne konserter som «et spetakkel fra ende til annen» og sammenligner det med tivoli. Da billettene til fredagens konsert på Ovenpaa i Kopervik ble lagt ut, så røk de ut nærmest før arrangøren fikk sagt «Hardanger.»

Hardhausen fra Fjorden har fått hverdagen snudd på hodet etter at hele Norge plutselig begynte å digge “Lothepus” fra Farmen Kjendis. Nå innrømmer han, ihvertfall langt på vei, at han av og til savner sitt gamle liv.

– Savner og savner. Jeg skulle jo ønske noen ganger at jeg i det minste kunne få en halv dag i fred i gravemaskinen, men det har jo ikke skjedd enda, sier Lothe til Radio102.

Musikkarrieren har nå tatt fullstendig av. På spørsmål om han nå først og fremst er artist eller entrepenør, svarer «Lothepus» i kjent stil:

– Jeg er jo entrepenør. Dette artistgreiene startet som en spøk, men det er jo bare å gi full gass på fredag. Det får være godt nok, og er det ikke godt nok så får de se til helvete å synge selv!

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no