SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertLongfield går mest i svart

Longfield går mest i svart

Bandet Longfield & Super Skeleton er ute med sitt første album som har fått tittelen «Fight music» og består av 12 stramme rockelåter fulle av energi. Albumet har de spilt inn i studio på Gamle Slaktehuset. – Foreløpig er musikken ute digitalt, men vi ser fram til den rosa vinylen som tar litt tid på grunn av kø hos de som trykker, sier frontfigur og låtskriver Jarle Langåker som er blid og utadvent på tross av helsvart antrekk med hatt. – Det er helst det motsatte kjønn og foreldre som synes det blir vel mye svart, legger han til.  Til daglig er 29-åringen fra Avaldsnes lærer på Lillesund skole der elevene hans i 7. klasse utmerket godt vet hva han driver på med i fritida.

Første anledning til å oppleve Longfield & Super Skeleton live blir på Uhøvla Julagarp på Høvleriet 27. desember. Det er også klart at bandet spiller på Den Festivalen i Vangen i august 2020.

I innslaget hører du låtene «Bubblegum» og «Let love in» fra det nye albumet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no