SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHaugaland Party Band spurte Toto-vokalist om hjelp

Haugaland Party Band spurte Toto-vokalist om hjelp

Før de søndag slapp sin coverversjon av låten «Rosanna», prøvde gutta i Haugaland Party Band å få Toto-vokalist Bobby Kimball til å bidra på låten. Han svarte imidlertid aldri.

– Det var mest for gøy, vi hadde trengt litt hjelp på de lyseste partiene, flirer Åge Halleland og Jon Oma Dahle. Sammen med Andreas Helgeland, Mikkel Magnerud og Benjamin Hole utgjør de coverbandet Haugaland Party Band.

De fem 17-åringene går alle andreåret på musikklinja på Skeisvang VGS. Coverbandet startet de i februar for å spille i et bryllup. Da de skjønte at dette var noe de ville gjøre mer av slo pandemien inn, og de har derfor bare hatt noen få spillejobber siden det.

(Foto: Haugaland Party Band/Facebook)

 

Satser på coverlåter: – Folk vil høre låter de kan

Haugaland Party Band har nå spilt inn sin versjon av Totos «Rosanna». De la den ut på sin egen Facebookside, og fikk kjapt god respons. Låten ble lagt ut søndag ettermiddag. Mandag formiddag hadde antall visninger allerede passert 4000.

– Responsen var over all forventning.

Hør låten i innslaget over. Der kan du også høre Halleland og Dahle fortelle mer om bakgrunnen for bandet, og hvorfor de (foreløpig) satser helhjertet på coverlåter.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no