SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFotballdommer og pianist med egen konsert i Rossabø Kirke

Fotballdommer og pianist med egen konsert i Rossabø Kirke

Bjørnar Kristoffersen Knudsen fra Karmøy er utdannet klassisk pianist og har ni års utdannelse bak seg. Blant annet fra Norges musikkhøyskole, fem år i tyske Leipzig og opphold ved University of North Carolina i USA. I tillegg er han fotballdommer.

Fredag kveld arrangerer han for første gang sin egen pianokonsert. Han har leid Rossabø Kirke for anledningen, og sitter alene ved flygelet.

– Jeg er utrolig spent. En vet liksom aldri hvor mange som kommer, men jeg vet jo at det kommer noen. Når en utdanner seg til pianist, er det kanskje en av få utdannelser som ikke fører direkte til et yrke. Man må selge seg selv, holde konserter og få navnet sitt ut. Det håper jeg å bli bedre på, sier 31-åringen.

I innslaget over hører du Knudsens pianoversjoner av musikken til både «Game of Thrones» og «Star Wars.» I tillegg får du høre hva som er likhetene mellom det å være pianist og fotballdommer.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no