SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkNesheim satser på galleri på nett og Instagram

Nesheim satser på galleri på nett og Instagram

Nora Amalie Nesheim hadde sin første kunstutstilling i fjor høst. I morgen lanserer hun en ny satsing på hennes Instagram- og nettgalleri med en annen kunstner.

-Nå tar jeg virkelig neste steg videre. Jeg hadde en liten drøm når jeg begynte, at dersom jeg klarte å gjøre dette til en god forretning, kunne det være at jeg også kunne selge for andre kunstnere. Nå er det akkurat det jeg skal gjøre. Jeg kommer til å bruke mine portaler til å selge for en annen kunstner. Da blir det rett og slett et vaskeekte galleri, bare at jeg gjør det på nett, forklarer Nesheim.

Hun vil ikke røpe kunstneren før lanseringen i morgen.

Målet er å bli et galleri på nett som er tilknyttet flere kunstnere. Da 23-åringen fra Haugesund tok en pause fra jobben i fjor, var tanken å fokusere på deltidsstudier og kunst i ett år. Studier har hun ikke fått tid til på grunn av mange kunstoppdrag

-Det er jo helt fantastisk, det kunne ikke blitt bedre enn det. Jeg tenker at sånn det er nå er det ingen grunn til å slutte. Jeg har bare lyst til å utvide og gjør mer, og fokusere enda mer på kunsten, sier hun, og beskriver kunstsatsingen så langt som overveldende positiv.

Hør mer over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no