SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkFrihetsfølelse i kunstsatsingen

Frihetsfølelse i kunstsatsingen

I april besluttet 22 år gamle Nora Amalie Nesheim å slutte i jobben for å satse på kunst. I helgen har hun sin første utstilling.

Hun er utdannet kulturleder og jobbet på Latter i Oslo før hun valgte å satse på kunsten.

-Det kom til et punkt hvor jeg trengte å ta en pause. Jeg jobbet veldig mye, med en veldig kjekk jobb, men jeg trengte å gjøre noe for min egen del, sier hun.

I april takket hun for seg på arbeidsplassen og startet hun opp sin egen bedrift. Nå skal kunsten og deltidsstudier få hennes fulle fokus i ett år.

-Det er ikke sikkert at jeg skal leve av dette. Det er ikke sikkert jeg klarer å leve av det i mer enn et år. Men jeg tror den følelsen av frihet og at jeg står opp hver dag for å jobbe for noe jeg selv tror på, er drømmen. Og det kan jo variere. Om et år jobber jeg kanskje for noen andre, kanskje jeg jobber for meg selv med noe helt annet, sier hun

Foreløpig holder nervene seg i sjakk foran åpningen av hennes første utstilling. Hun er glad for at hun valgte å ha sin første utstilling i hjembyen.

-Det har vært overveldende positivt og godt å være i Haugesund under denne prosessen. Jeg kunne aldri forestilt meg all den støtten jeg har fått, sier hun. Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no