SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkItaliensk julemarked hos Haugaland Kunstverk

Italiensk julemarked hos Haugaland Kunstverk

Haugaland Kunstverk (HKV) har invitert to italienske kursholdere til Haugesund i slutten av november. De skal lære folk å lage bevegelige mekaniske leker.

Christian Welsch og Sara Ghilarducci kommer fra Firenze og jobber sammen i prosjektet Tiki Taka. De kommer til Haugesund 27. november og skal ha fire workshop’er mens de er i byen.

Linken til de to og HKV er billedkunstner Axel Rios, som er en del av kunstermiljøet til HKV. Hans bror har vært i Firenze og kjøpte med seg en leke hjem til Rios.

-Axel ble imponert og ga beskjed videre til oss andre i Haugaland Kunstverk at vi måtte gjøre noe sammen med dem og få dem på besøk, sier Alf Wold.

Å få de to til Haugesund handler også om å knytte bånd for HKV sin del.

-At vi også kanskje kan skape mer prosjekter sammen med dem. Det kan man aldri vite, men det vi ofte har erfart før. Det er merverdi for oss som kunstnerisk miljø. Å utvide nettverket vårt. Kanskje vi kan reise og besøke dem, sier han.

Hør mer om kurset over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no