SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkGalleri Hantho forventer mye besøk i helgen

Galleri Hantho forventer mye besøk i helgen

Illustratør Lisa Aisato sine trykk er på plass i galleriet foran åpningen i morgen. Der kommer også Aisato selv. Hun kommer til Haugesund for første gang.

-Det er veldig spennende at vi har fått tak i henne. Vi booket henne for ett og et halvt år siden. Vi er ganske heldige som har fått henne hit til Haugesund nå, når du ser hvor stor suksess hun har, sier Fredrik Bjørgen i Galleri Hantho i Haugesund. De har snakket om utstillingen i ett år, og kan fortelle at det er mange som har gitt positive tilbakemeldinger.

Aisato gjør for tiden suksess med boken «Snøsøsteren», skrevet av Maja Lunde med illustrasjoner av Aisato. Hun har illustrasjonene i en rekke bøker og har vært fast illustratør i Dagbladet Magasinet i flere år. Utstillingen åpner lørdag klokken 13.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no