SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKudosKUDOS: Matti Røssland

KUDOS: Matti Røssland

Hør Matti Røssland i fjerde episode av Kudos. Sammen med bandet fremførte han «Dei saliges kvarter» av Gunnar Andersen og 3 Busserulls.

Medvirkende: Matti Røssland, Jørgen Skeie jr., Reinhardt Toresen og Jostein Hustveit.

Se video av fremførelsen her

Hør hva Gunnar Andersen sa om deres versjon av låten her:

Stig Morten Sørheim i ABC Studio stod for lyd og filming. Funny Høie i Haugesund backline leverte utstyr. Video av fremførelsen av låten slippes på 102.no og h-avis.no fredag klokken 12:00.

Radio 102 er 35 år i år. Vi feirer med en hyllest til musikken herfra. Hver tirsdag i oktober og november hører du Kudos på Radio 102 mellom klokken 13 og 14.

Vi har gitt artister og band som kommer fra vårt nedslagsfelt i oppdrag å velge ut én lokal låt de er glade i, som de spiller live hos oss. Serien sendes på Radio 102 i oktober og november, tirsdager mellom klokken 13 og 14.  Video av fremføringen av låtene slippes på 102.no og h-avis.no fredager.

Serien er støttet av Medietilsynet. ABC studio i Etne står for lyd og bilde. Haugesund Backline leverer utstyr.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no