SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKudosKine Nesheim slipper Kudos-låt

Kine Nesheim slipper Kudos-låt

«Då eg såg deg sist» ble sluppet i dag, låten til Tom Roger Aadland som Kine Nesheim fremførte i Radio 102s serie Kudos.

Serien gikk på Radio 102 høsten 2020 og var en hyllest til musikken fra kanalens nedslagfelt. Hør Kudos-episoden med Kine Nesheim, Lars Eirik Støle og Jarle Strømsvold her.

De fikk god respons fra lyttere og seere for tolkningen.

-Det har vært litt tilbakemeldinger på det, at de har sett videoen om igjen for å få hørt det om igjen og spørsmål om en skulle spille det inn eller gi det ut sånn som det var. Vi hadde lyst til å gjøre det helt uavhengig av det, men det er jo ekstra kjekt når folk satte pris på det som skjedde i Kudos, sier Nesheim.

Her kan du se fremførelsen de gjorde av låten.

Etter de hadde spilt låten i Kudos, gjorde de en studioinnspilling av låten i ABC Studio i Etne. Låten gis ut av SUS Plater. Radio 102 hadde premiere på låten i dag med Kine Nesheim i studio.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no