SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalMusikkelevene inntar Totalen under Kulturnatt

Musikkelevene inntar Totalen under Kulturnatt

3. klasse musikk på Skeisvang videregående skole har en travel dag på Kulturnatt i Haugesund på lørdag. Fra klokken 18 til over midnatt skal de, tradisjonen tro, ha et fullstappet program på Totalen kaffebar.

Konsertkvelden er en del av produksjonsfaget, og elevene har selv ansvaret for opplegget.

-Det er mye som skal bli gjort. Vi har ansvaret for at absolutt alt skal være i orden, men vi har kontakt med Kulturnatt-ledelsen og Totalen. Læreren vår gir oss veldig mye ansvar. Han vil at vi skal prøve å få til det meste selv. Vi må passe på at alle får sine produksjoner klare i tide og at alt skal være på plass til lørdag, sier produksjonsleder Cecilie Welde.

Elevene skal innom forskjellige musikksjangre utover kvelden og avslutter med jamming rundt midnatt.

Da Welde, Sarah Bjørndal og Eva Victoria Leland var gjester i studio onsdag snakket vi også litt om hva de ser for seg å gjøre når de går ut av Skeisvang til våren. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no