SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalKorpset inviterer til Sveiomarknad

Korpset inviterer til Sveiomarknad

Annenhvert år arrangerer Sveio skulekorps Sveiomarknad. Rundt 27.000 marknadsaviser har nådd postkassene i Sveio og omegn, og korpset og Sveio bygdalag er klare for å invitere til marknad. -Det pleier å være god stemning og masse folk. Vi pleier å ha rundt 5000 besøkende den helgen, sier styreleder Ranveig Hegerland.

De har opplevd stor pågang blant utstillere.

-Vi har fått mange henvendelser fra folk som ønsker å være utstillere hos oss, i tillegg til de som står bak på avisen. Det er veldig fullt, spesielt inne på Vigdartun, sier kasserer Lilly Helland. 61 utstillere kommer med alt fra bil til hardangersølv.

Korpset har planlagt marknad siden august i fjor. Alexander Rybak og Frode Alnæs er blant artistene som opptrer i helgen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no