SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalÅpner sommeren i Skudenes til helgen

Det er mye som skjer i Skudeneshavn i sommer. Til helgen åpner de sommeren med Skudenesdagene og Sommergospel. I år flyttes Sommegospel fra parken til sentrum.

-28 år på rad har vi hatt det. Men så ser vi at det begynner å komme litt mindre folk, samtidig skal vi ha et 160 års jubileum i Skudeneshavn. Vi tenkte at vi må våge, vi må gjøre noe nytt, så da tenkte vi at vi har det nede i paviljongen i havnen, sier en spent gospelgeneral Geir Sommefeldt, som har arrangert gospel alle årene det har vært.

I år satser de enda mer på lokale artister. Barnas sommergospel med blant andre Jarle Waldemar med et felleskor med rundt 100 barn. Julie Apeland, Henriette Lie og Roger Hemnes er blant artistene på plakaten.

Fredag klokken 12 åpner Skudenesdagene med tre barnehager og Sørhåland privatskole som skal synge sammen med Jarle Waldemar, som også er med på Sommergospel på lørdag. Ordfører Jarle Nilsen er med på den offisielle åpningen.

160 års jubilanten Skudeneshavn skal feires videre gjennom sommeren med Skudefestivalen, 12 kveldskonserter i juli og besøk av Christian Radich i august.

Del på:

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no