SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalbLEST søker husly til Agnes Matre og Geir Tangen

bLEST søker husly til Agnes Matre og Geir Tangen

De to siste årene har bLEST litteraturfest hatt suksess med «Over dørstokken». Nå søker de igjen etter folk som vil huse arrangementet.

Foto: Pressefoto

-Det går ut på at vi har et kulturarrangement på et sted der det vanligvis ikke ville vært et arrangement, fordi det ikke er lokale til å ha noe der. Det er et offentlig kulturarrangement i et privat hjem, forklarer Lillian E. Rushfeldt, biblioteksjef i Tysvær kommune. Fristen for å melde sin interesse er 16. mars.

Det kan også være aktuelt å gjøre det på for eksempel en båt, låve, i et partytelt eller på en hytte. Det er forfatterne Agnes Matre og Geir Tangen som er med på arrangementet i år, hvor enn det blir.

-De sa ja med en gang. Det er artig å bruke dem som er lokale også. De har ligget på topp over de mest lånte forfatterne hos oss på biblioteket i Tysvær, sier Rushfeldt. Begge forfatterne er aktuelle med nye bøker i år.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no