SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalBlåser nytt liv i barneparaden og utvider Sildajazz-tilbudet til barna

Blåser nytt liv i barneparaden og utvider Sildajazz-tilbudet til barna

DNB håper å få mer engasjement rundt årets barneparade under Sildajazzen. Banken inviterer til underholdning på scenen på kaien fredag og Barnejazz på Høvleriet lørdagen.

De var nervøse og spente i forkant av arrangementet på Høvleriet i fjor. De visste ikke om det kom folk og været hadde ikke vært all verdens i starten av festivalen. Det ble fullt hus og køer, og det kom flere enn det var plass til.

I år gjentar de suksessen med underholdning på scenen på Høvleriet og festivalområde utenfor. I tillegg håper det å få flere med i barneparaden fredagen under festivalen, etter synkende deltakerantall foregående år.

-Vi håper å blåse litt liv i den. Den starter fra oss klokken 11 og skal gå ned til kaiscenen, den nye DNB-scenen, forteller Kristine Unhjem Askeland, finansrådgiver i DNB.

På scenen blir det barneshow med dans, teater, musikk og gratis is. Der ønsker de bidrag til sceneinnslag fra barnehager og SFO velkommen.

 

Savnet arrangementer for barn

I 2017 startet de med DNBs rockeskole for barn, med 40 barn og unge. I fjor var det rundt 500 som var med på opplegget innenfor og utenfor Høvleriet.

-Jeg fikk en utfordring på at vi måtte fornye sponsoratet. Vi kunne ikke bare drive med logo-eksponering. Da fikk vi ikke lov til å fortsette som sponsor. Da er det jo nærliggende å tenke på hva du savner selv, forteller Unhjem Askeland. Hun er selv småbarnsmor og har savnet barnevennlige aktiviteter på lørdagen under festivalen.

De fikk mange gode tilbakemeldinger fra foreldre som var tilstede under arrangementet på lørdagen på Høvleriet under festivalen, og forteller at flere har spurt om de kom til å gjøre det på nytt.

-Det har vel kanskje vært et lite hull i programmet for de minste. Det ønsket vi å gjøre noe med. Jeg tror vi traff veldig godt i fjor, både med underholdning og det at vi markedsførte det veldig bra, sier banksjef Mareno Vevang.

Han anbefaler folk å være ute i god tid for å sikre seg billett i år, med tanke på pågangen i fjor.

 

Mange ansatte i sving

Det er en stor gjeng i DNB som står bak flere arrangementer under Sildajazzen. De har arrangementer hver dag under Sildajazzen, i år som i fjor, både i og utenfor lokalet i Haraldsgata og andre steder under festivalen.

-Vi har utviklet dette samarbeidet med Jazzen. Vi har vært med siden oppstart, og det er de senere årene vi har virkelig utviklet det så bredt som vi gjør nå. Jeg opplever at de ansatte setter stor pris på å være med på å jobbe de dagene. Det er en annerledes dag på jobb, sier banksjefen.

 

Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no