SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturPoesi fra en sofakrok

Poesi fra en sofakrok

Lise-Marte Vikse Kallåk lanserer sin andre diktsamling i dag, «Sofaen den same båten».

-Det handler om et «jeg» som ser verden fra sofaen. Det kan være gjennom vinduet, folk som passerer, naboen som står på trappen og røyker. Det kan være gjennom TV-apparatet, radioen, laptopen og mobilen, sier Vikse Kallåk, som leste opp noen av diktene da hun var gjest i dag.

Hun har lagt ut en del dikt på Facebook, Instagram og Diktkammeret. For å formidle og dele med andre.

-Det var jo ganske tøft i begynnelsen med de første diktene, å se hvilken respons en fikk. Om det egnet seg til å komme ut i verden, sier hun.

Boken lanseres på To Glass i Haugesund i kveld, med gjesteforfatterne Eli Sol Vallersnes og Truls Horvei. Hør mer om boken og lanseringen over. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no