SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturOmstilling betyr også flere kvinner på topp

Omstilling betyr også flere kvinner på topp

Lilla Sølhusvik  kunne for lite om olje og næringsliv samtidig som hun lurte på hvorfor det er så få kvinnelige toppledere i næringslivet sammenlignet med i politikken. Resultatet er boka «Fordi det er verdt det – Kvinners vei mot toppen av næringslivet». – Jeg har skrevet portretter av åtte kvinner i toppstillinger og har med seks råd for å komme dit, sier Sølhusvik.  Til daglig er hun journalist og programleder i Politisk Kvarter i NRK P2. Blant de hun har skrevet om er Kristin Skogen Lund som tidligere var NHO-sjef og nå er konsernsjef i Schibsted og direktør i Equinor, Margareth Øvrum. – Da jeg skrev boka, satt jeg  i en leilighet på Bakarøy og så over til Aibel. Det var Øvrum som bestilte den svære Sverdrup-plattformen som lyste og byen i tre kvart år, sier Sølhusvik som er født og oppvokst på Norheim og fortsatt har familie i hjembyen. Lørdag er Sølhusviks bok et et av temaene under SILK i Skudeneshavn der hun blir intervjuet av Sarah Natasha Melbye.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no