SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturBokdebuterer med «Boka om oss»

Bokdebuterer med «Boka om oss»

Ekteparet Morten Salvesen og Elin Sæterøy Salvesen har lenge ønsket å gi ut bok. I sommer bestemte de seg for å komme i gang og etter en travel høst var boken klar 3. desember.

-Det var veldig stort. Dette er en gammel drøm. Vi har gitt ut julehefter til venner og familie i 24 år og det har kommet ønsker om vi ikke kunne sette det sammen til en bok, og det å lage bok sammen er egentlig noe vi snakket om ganske tidlig i forholdet, forteller han.

I sommer tok de grep og opprettet en Facebook-side kalt «Boka om oss», og sa at de hadde tenkt å lage bok. Det ble en travel høst på de to. De var ikke sikre på om de skulle klare å ha boken klar før jul, men 3. desember stod det to paller med bøker i garasjen.

De har gjort alt selv, fra selve prosessen med å lage boken til å finne boktrykkeri, opprette forlag og å få boken ut til lokale bokhandlere. Han legger ikke skjul på at det var stort da bøkene var klare 3. desember.

-Det var et magisk øyeblikk, sier Salvesen.

Morten Salvesen står for de 300 diktene i boken og Elin Sæterøy Salvesen står bak illustrasjoner og omslag.

Du kan høre hele innslaget over. Der hører du diktet «Julemorgen», som Salvesen leste live på Radio 102 i formiddag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no