SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturBokaktuelle Bernhard Mohr om «Hva vil russerne med Norge?»

Bokaktuelle Bernhard Mohr om «Hva vil russerne med Norge?»

Mohr mener den norske Russland-debatten er unyansert. I kveld stiller han til forfattersamtale med Tom Hetland i Haugesund folkebibliotek i kveld.

Foto: Pressefoto av Maja Hattvang / Cappelen Damm

 

For tre år siden ga Mohr ut boken «Hvorfor stemmer russerne på Putin?». Denne gangen har han undersøkt spørsmålet «Hva vil russerne med Norge?».

-De siste årene har det vært en del dramatiske saker mellom Norge og Russland, sier Bernhard Mohn, og viser blant annet til  rassiaen av Det norske universitetssenteret i St. Petersburg og Frode Berg-saken.

-Det har vært så mange saker at det kan virke som at Norge på en eller annen måte har havnet høyere på dagorden hos lederne i Kreml. Derfor ville jeg undersøke om det er noen sammenheng mellom disse sakene, fortsetter han.

Sist Mohr besøkte hjemlige trakter i Haugesund og Karmøy var under Øyo-festivalen i fjor. Forfattersamtalen i kveld er et av to arrangementer flere lokale biblioteker står sammen om å invitere til denne uken. 

 

Hør intervjuet med Mohr over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no