SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturLokale biblioteker inviterer til samtaler om Russland og fotball

Lokale biblioteker inviterer til samtaler om Russland og fotball

Lokale biblioteker slår midlene sammen for å invitere til forfattersamtaler denne uken. Onsdag kveld handler det om Russland, torsdag handler det om fotball og straffespark

-Det var et initiativ som kom opp i en dialog med bibliotekene i Nord-Rogaland. Det har vært litt midler i sving nå i disse koronatider og i stedet for at hvert enkelt bibliotek skulle lage hvert sitt program, tenker vi at dette er en unik mulighet for å få til et biblioteksamarbeid i Nord-Rogaland, sier Alf H. Aronsen i Haugesund folkebibliotek.

Det er bibliotekene i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Vindafjord og Utsira som sammen inviterer til arrangementene. 

-Det er alltid sunt med litt konkurranse oss imellom, men det er enda kjekkere med samarbeid. Da kan vi dra lasset sammen. Ikke minst synes vi at Haugesund har mange gode idéer til arrangementer. Da kan vi gjerne være med på det og bruke midlene våre sammen til å få det til å bli best mulig for de som skal besøke oss, sier Thea Kathrine Jonannessen i Karmøy folkebibliotek.

Onsdag stiller Bernhard Mohr til samtale med Tom Hetland om boken “Hva vil russerne med Norge?”. Torsdag kveld handler det om straffesparkets historie med forfatter av boken “11 meter”, Nils Henrik Smith, i samtale med Øystein Eide.

Det er tillat med opp mot 50 publikummere på arrangementene. Begge arrangementene er på Haugesund folkebibliotek.

Hør mer over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no