SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKonkurranserAvsluttede konkurranserVinn vedovn fra Bygnes Bygg til en verdi av 20 000

Vinn vedovn fra Bygnes Bygg til en verdi av 20 000

I samarbeid bed Bygnes Bygg AS priser vi den norske sommeren med å dele ut en peisovn, ferdig montert hjemme hos deg, til en verdi av 20.000,-

Du kan melde deg på og kvalifisere deg til konkurransen ved å svare på følgende spørsmål:

Hva heter boken til Lars Mytting som kom ut i 2011 og som rett og slett handler om ved?

Du kan kun svare ved å sende oss en SMS med kodeord R102, mellomrom og ditt svar. Meldingen sender du til 2077. Enkelt og greit!

Blant de med riktig svar trekker vi ut 3 finalister som får anledning til å vinne hovedpremien. I tillegg til å ha riktig svar må du også ha anledning å stille på den direktesendte finalen som finner sted på Radio 102 (Mediehuset i Karmsundsgata 74) fredag 3. juni klokken 08.00.

Under finalen fredag 3. juni kl. 08.00 vil du, sammen med dine to finalemotstandere, få en praktisk oppgave du skal løse på tid. Vinneren av denne finalen vinner altså hovedpremien levert av Bygnes Bygg. Hva denne konkurransen går ut på får du ikke vite før du er i finalen…

Du kan lese mer om hovedpremien her.

I tillegg til at vinneren får denne peisovnen følger det også med standard montering, ovn, glassplate, røkrør 150 mm, murstuss. Totalt har premien en verdi på 20.000,-

Vi har også «trøstepremier» (verdi 500,-) til de tapende finalistene.

Vi ønsker lykke til!

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no