Nå kan du spise for en hundrings igjen
Fra mandag 19. februar starter en hel uke med “Haugesund i 100” igjen. Konseptet er at spisestedene i byen tilbyr mat for en hundrelapp, med mål om å få flere til byen for å utforske mattilbudet.
Det ble en stor suksess i fjor med rundt 15 spisesteder med. I år er antallet doblet til over 30. Altså er 90 prosent av spisestedene fra Gard til Rådhuset med.
– Vi håper på stort trøkk, og at folk kommer seg ut og prøver seg fram. De enkelte spisestedene bestemmer selv hvilke retter de vil selge for en hundrelapp, men fellesnevneren skal være gode tilbud, sier To Glass-innehaver John Gustav Lohne, som tok initiativet til “Haugesund i 100” i fjor.
Trond Viggo Våga i Bohemer åpnet i Helsehuset 1. desember, og er med for første gang.
– Vi satser på stort trøkk hele uka og at vi må jobbe som blekkspruter hele gjengen.
På Facebooksiden “Haugesund i 100” ligger lista over alle spisestedene som er med på konseptet.
Bon Appetit!