SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Vi skal ikke holde oss i divisjonen for enhver pris

– Vi skal ikke holde oss i divisjonen for enhver pris

…Men de skal gjøre det de kan, styreleder Kjartan Øvstedal og Sportsklubben Vard. Etter en skuffende sesongstart i Postnordligaens avdeling 2 ligger Vard helt på bunn med bare fire poeng på de åtte første kampene.

– Vi visste før sesongen at det kom til å bli tøft, og målsettingen har hele tiden vært å holde plassen. Nå må vi være så ærlige å si at det kan bli et nedrykk. Vi skal ikke holde oss i divisjonen for enhver pris, det viktigste er fornuftig drift, sier Øvstedal.

For en klubb som Vard er det lite økonomisk handlingsrom til å ta grep, og de må ut å lete etter de billige alternativene.

– Vi må støtte opp om spillerne og trenerapparatet og ser på et par alternativer som ikke trenger å koste så mye, sier styrelederen, som antyder at gode spillere i lokalfotballen kanskje blir kontaktet til sommeren.

Søndag kl. 18.00 spiller Vard borte mot Bryne på Jæren.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no