SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballVard har satt sin største supporter i trenerstolen

Vard har satt sin største supporter i trenerstolen

Knut Foldøy er rett og slett ekstremt glad i Vard. Derfor hadde han ingen annen mulighet enn å gripe sjansen da han fikk tilbud om jobben som A-lagstrener. Selv om han kunne blitt med Notodden opp i OBOS-ligaen.

– Det ville nok blitt kjekt med en god OBOS-liga med både Aalesund og Viking blant andre, men jeg er veldig glad i Vard og hadde ikke sjans til å ikke ta jobben. Det merket jeg på Vardhuset da jeg signerte i går også, det var den samme gode «Vard-lukta» og de samme folkene som da jeg var der sist, sier 30-åringen fra Sand.

Foldøy spilte i Vard som juniorspiller. Nå gleder han seg stort til å trene klubbens A-lag, og har signert en toårsdkontrakt med opsjon på ytterligere ett år. Han tiltrer stillingen først 1. januar, men har allerede begynt.

– Kverna går, og jeg lå våken store deler av natta og tenkte. Dette er drømmen min, sier Foldøy.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no