SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballToppscorer Dahl vil prøve seg utenlands

Toppscorer Dahl vil prøve seg utenlands

Ok, så har hun scoret Avaldsnes’ eneste mål i Toppserien så langt. Det var til gjengjeld en perlescoring rett i krysset fra 25 meter, og holdt til seier i seriepremieren borte mot Grand Bodø.

Søndag er det Vålerenga som skal få smake 23-åringen fra Haugesunds gode venstrefot. Om ikke så altfor lenge håper hun å svinge den venstrefoten også i utlandet.

– Jeg har jo selvfølgelig lyst til å finne ut hva utlandet har å by på. Ellers tror jeg at jeg vil angre. Nå har jeg kontrakt med Avaldsnes ut denne sesongen, og til neste sommer er jeg ferdig utdannet sykepleier. Da er det absolutt muligheter, sier Dahl.

6 av 11 som startet kampen mot Grand Bodø sist helg var lokale spillere. Det i en klubb som har hatt nesten 50 utlendinger i stallen siden toppsatsingen startet.

– Det er selvfølgelig gledelig å se at flere lokale spillere tar steget. Det viser også at utlendingene bidrar til å gjøre oss lokale bedre.

Kl. 15.00 på søndag blåses Avaldsnes’ første hjemmekamp for sesongen i gang på Avaldsnes Idrettssenter. Motstander er Vålerenga, som er et satsingslag som prøve å kjempe helt i toppen.

– Sånt tar tid, og Vålerenga har ikke fått den starten de ønsket, og er nok revansjelystne. Samtidig føler vi at vi har mer å gå på enn det vi viste da vi vant i Bodø. Jeg tror vi skal klare å dra dette i land, sier Dahl.

 

PS: Med kampstart kl. 15.00 har du god tid til først å se Avaldsnes – Vålerenga, så kjøre til Haugesund og se FKH – Strømsgodset.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no