SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballThorsnes åpner for å bli Avaldsnestrener

Thorsnes åpner for å bli Avaldsnestrener

Tidenes mestscorende på øverste nivå i Norge har kjøpt seg hus på Avaldsnes. Elise Thorsnes trives så godt på Karmøy at hun åpner for å avslutte spillerkarrieren sin der, og gli over i treneryrket.

– Jeg er alltid åpen for spennende tilbud, men det er her på Avaldsnes jeg føler meg hjemme. Her i Norge er det ingen andre steder jeg kunne tenke meg å være akkurat nå, sier Thorsnes.

Hun åpner for et nytt Australiaeventyr, da sesongen der lett lar seg kombinere med Toppseriesesongen. Thorsnes vil fortsette som spiller så lenge kroppen spiller på lag. Så er planen å bli fotballtrener.

– Jeg begynner på B-kurset nå i høst, så det er planen. Om det blir Avaldsnes vet jeg ikke, men det er i hver fall en fin plass å begynne.

 

Tidenes mestscorende – tør ikke love scoring mot tabelljumbo Røa

Elise Thorsnes passerte denne uken Sigurd Rushfelt (172 mål for Tromsø og Rosenborg) som tidenes mestscorende på øverste nivå i Norge. Thorsnes har nå scoret 174 mål for Arna-Bjørnar, Røa, Stabæk, LSK og Avaldsnes. Nå starter jobben med å skaffe seg et forsprang, slik at rekorden blir vanskeligst mulig å slå.

– Jeg håper jo den blir stående lenge, og sikter nå mot 200 mål.

Hele 60 av Thorsnes sine 174 mål scoret hun for Røa i årene 2009 til 2012. Nå satser spissen på mer nettkjenning mot gamleklubben, tabelljumbo Røa, lørdag ettermiddag.

– Jeg tør aldri å love scoringer, men jeg skal gjøre mitt beste for at laget mitt vinner, sier Thorsnes.

 

 

(Arkivfoto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no