SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballThe Double-vinneren rett hjem til Vea for å fjerne mandlene

The Double-vinneren rett hjem til Vea for å fjerne mandlene

22 år gamle Meryll Abrahamsen fra Vea er både serie- og cupmester med LSK Kvinner, i sin første sesong etter overgangen fra Avaldsnes. Mens lagvenninne og samboer Emilie Nautnes drar til Bali, drar Abrahamsen hjem til Vea for å fjerne mandlene.

– De har plaget meg litt gjennom sesongen. Det har vært litt sykdom, sier 22-åringen. Hun har spilt 17 serie- og cupkamper for LSK Kvinner denne sesongen, og scoret fire mål. Da LSK slo erkerival Vålerenga i cupfinalen hele 5-1, fikk Abrahamsen spille det siste kvarteret.

 

Feiret hele natta

«The Double» har blitt behørig feiret i helga. Festen etter at seriegullet ble sikret måtte naturlig nok vente, da cupfinalen fremdeles gjenstod.

– Lørdag feiret vi med bankett først, og så en etterfest med supportere, familie og venner. Det var den som var kjekkest, med nachspiel og det hele. Det ble seint, sier 22-åringen, med et snev av gullrust i stemmebåndene.

 

– Vi er faktisk dobbeltmestre!

Meryll Abrahamsen har ikke helt fått tid til å kjenne på følelsen av å vinne «The Double» enda, men sammen med romkamerat og lagvenninne Emilie Nautnes hadde hun en slags aha-opplevelse søndag kveld.

– Hun skal til Bali og jeg skal hjem til Vea. Midt i pakkingen så stoppet jeg opp og sa; «Du, Emilie. Vi er faktisk dobbeltmestre!» Jeg vet ikke helt om det har sunket inn enda, men det er en god og artig følelse, sier 22-åringen fra Vea.

 

(Arkivfoto: Alfred Aase, Haugesunds Avis)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no