SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballSuksesstreneren: – Vard har ikke ringt meg

Suksesstreneren: – Vard har ikke ringt meg

Tor Arne Andreassen har aldri angret på at han la opp som fotballspiller. Ryggen har sjelden vært bedre for «Tori», som torsdag kveld sikret opprykket fra 5. til 4. divisjon i sitt første år som trener for Torvastads A-lag.

Coaching i verdensklasse dette?

– Hehe, ja det er vel det..?

Andreassen ser det som svært sannsynlig at han fortsetter som trener i Torvastad også kommende sesong. Det ansvaret har han delt med Vidar Bendiksen.

– Det var også tanken fra dag en, at vi skulle være to likestilte trenere. Det har fungert bra i år og jeg satser på at det vil funke også neste år, sier Andreassen.

Han syns det er trist at moderklubben Vard nå rykker ned fra 2. divisjon til 3. divisjon. Klubben er som kjent på jakt etter trener, men «Tori» avviser at Vardledelsen, med Kjartan Øvstedal og Rune Lothe i spissen, har vært å snust på suksesstreneren til Torvastad.

– Nei, Vard har ikke ringt meg.

Før opprykket kan feires vil Andreassen slå både Haugar og Kolnes i de to resterende kampene. Klarer Torvastad det, klarer de kunststykket å vinne 21 av 21 kamper gjennom sesongen.

– Jeg kan jo ikke garantere at ikke gutta feirer litt i helga, det har jeg gitt dem lov til. Men det er uansett en stund til neste kamp.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no