SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballStyreleder Øvstedal med nøkterne hender på Vardrattet

Styreleder Øvstedal med nøkterne hender på Vardrattet

Vard vil spille i 2. divisjon i årene fremover, og legger foreløpig alle opprykksplaner på is. Klubben leverte et solid overskudd i 2016, mye på grunn av gaver og inntekter i jubileumsåret i fjor, men også driften gikk i pluss. Nyvalgt styreleder Kjartan Øvstedal tar stafettpinnen videre.

– Vi skal fortsette den gode jobben som er gjort de siste årene, og være nøkterne. Det er en tøff kamp både for å skaffe inntekter og holde kostnadene nede. A-laget går billigere i år enn i fjor, og gikk billigere i fjor enn året før. Det går naturlig nok ut over den sportslige satsingen, sier Øvstedal.

Han har hatt sitt hjerte i Vard i mange år, men har ikke hatt noe spesifikt mål om å ende opp i styrelederstolen.

– Tanken har jo slått meg, men jeg har aldri hatt noe mål om det. Når jeg først er havnet der jeg har havnet er det både gøy og spennende, og motiverer til å fortsette å jobbe videre for klubben.

Her får du også Øvstedals hyllest til Xabi Alonso, som har annonsert at han legger opp etter sesongen, og et par lekre oddstips for helga.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no