SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballStolte foreldre så datterens VM-debut foran 35 000 på tribunen

Stolte foreldre så datterens VM-debut foran 35 000 på tribunen

Karina Sævik fra Kopervik fikk sin VM-debut foran 35 000 tilskuere i Nice, i kampen mot vertsnasjonen Frankrike i Fotball-VM onsdag kveld. På tribunen sto to stolte, men ikke overraskede, foreldre.

– Vi har ei datter som har hatt dette som sitt store mål, og som har jobbet målrettet for å komme med på landslaget. Det var fantastisk, og vi er stolte, men ikke sjokkerte på noe som helst vis, sier mor Mona Rasmussen Sævik på telefon fra Frankrike.

 

Var irritert over å bli byttet ut

Hun har ikke fått sett så veldig mye til datteren i Frankrike, da hun stort sett er opptatt og under landslagsledelsens beskyttelse under mesterskapet.

– Men vi fikk snakket med henne etter kampen i går. Da var hun egentlig mest irritert over at hun ble byttet ut etter 75 minutter. Da var hun klar for mer action, og ikke så trøtt som vi gjerne skulle tro. Jeg syns hun klarte seg veldig bra, spesielt i første omgang, og jeg håper hun får mer spilletid. Karina har ikke snakket noe særlig om nerver, jeg tror hun er mer imponert over hva hun får være med på, sier mamma Mona Rasmussen Sævik.

Hun har også datteren Hildegunn, som er keeper og lagvenninne med storesøster Karina i Kolbotn. Hun fikk ikke være med til Frankrike, da Kolbotn er i trening i sommerpausen i Toppserien.

– Hun er glad på søsteren sin sine vegne, og har selv et mål om å bli A-landslagsspiller.

 

Kjører leiebil nordover

Mor og far Sævik blir nå værende i Nice i noen dager mens datteren reiser nordover i Frankrike i dag, torsdag. Mandag er det ny kamp. Foreldrene skal også se siste gruppespillkamp mot Sør Korea. Så går Norge og Karina Sævik sannsynligvis videre i VM, mens foreldrene må hjem til Karmøy.

– Etter den kampen må vi reise hjem til jobbene våre. Jeg hadde egentlig en flybillett hjem i dag, men den har jeg byttet, sier Mona Rasmussen Sævik.

 

Karina Sævik sammen med foreldrene på VM-stadion i Nice onsdag kveld. (Foto: Privat)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no