SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Skal ikke gå i Rosenborg-fella!

– Skal ikke gå i Rosenborg-fella!

Selv om Avaldsnes spiller kvartfinale i cupen borte mot Klepp på lørdag, fikk spillerne feire avansementet i Champions League mandag kveld.

– Vi hadde en bankett i går der spillerne fikk slippe seg litt løs. Så tar vi reisedagen i dag, også tenker vi på Klepp i morgen, sier Avaldsnestrener Per Inge Jacobsen, på vei inn på flyet i Montenegro tirsdag formiddag.

Han er opptatt av å slå Klepp og komme videre i cupen, som er høyt prioritert.

– Vi skal ikke gå i Rosenborg-fella, der en slår ut Ajax og går til Europa League i det ene øyeblikket og taper kvartfinalen i cupen i det andre.

 

Når det gjelder motstander i 16-delsfinalen i Champions League, tar Jacobsen fredagens trekning med knusende ro.

– Det har ingenting å si hvem det blir. Det er vinn-vinn for oss uansett. Dessuten har jeg såpass tro på Haugesundspublikummet at jeg tror vi kan gjenskape Lyon-festen fra i fjor uansett motstander, sier Avaldsnestreneren.

Han håper å kunne samle laget til trekningen på fredag, som en oppladning til lørdagens cupkamp.

 

Fra Haugesunds Avis: Her er de 16 seedede lagene Avaldsnes kan trekke, i rangert rekkefølge:

Lyon (Frankrike), Wolfsburg (Tyskland), Rosengård (Sverige), Barcelona (Spania), Fortuna Hjørring (Danmark), Bayern München (Tyskland), Brøndby (Danmark), Rossiyanka (Russland), Manchester City (England), Glasgow City (Skottland), Zvezda-2005 (Russland), Brescia (Italia), Slavia Praha (Tsjekkia), Sparta Praha (Tsjekkia), Linköping (Sverige), Zürich (Sveits).

Kampene skal spilles 4./5. oktober og 11./12. oktober. Avaldsnes får hjemmebane først.

8-delsfinalene spilles 8./9. november og 15./16. november.

Kvartfinalene spilles 21./22. mars og 28./29. mars.

Semifinalene spilles 21./22. april og 28./29. april.

Finalen spilles 24. mai – i Kiev i Ukraina.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no