SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Skal bli godt å spille om poeng igjen

– Skal bli godt å spille om poeng igjen

Det har vært en lang sesongoppkjøring for Vard som endelig serieåpner i 2. divisjon, hjemme mot Brattvåg, på Haugesund Stadion på søndag.

– Klart det er lenge med oppkjøring fra januar til midten av april. Det skal bli godt å komme i gang, og spille om poeng igjen, sier Vards Andreas Ulland Andersen. Han mener publikum får se et helt nytt Vardlag i årets sesong, i forhold til i fjor. Trener Knut Foldøy har innført en annen spillestil enn den Thormod Ness kjørte i fjor.

– Vi fikk gode resultater med Thormod i fjor, men spiller ganske så annerledes i år. Litt mer offensivt og underholdende.

Ulland Andersen er, i likhet med Vards daglige leder Rune Lothe, svært glad for at Oddbjørn Skartun nå har signert for klubben ut 2018.

– Han er en solid spiller med masse erfaring. Helt konge å få Oddbjørn med på laget.

Vard har to nøkkelspillere ute med skade. Tom Undheim og Arent Emil Hauge er uaktuelle til kamp på søndag. Både Thore B. Pedersen og Erlend Drivenes har slitt med skader, men skal være klare til kamp. Motstander på Haugesund Stadion er Brattvåg.

– Det vi vet er at det er et nyopprykket og satsende lag med god økonomi. Jeg har god tro på at vi skal kunne slå dem, sier Ulland Andersen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no