SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Ryker vi ut går vi på Tusenfryd

– Ryker vi ut går vi på Tusenfryd

Om det blir seier eller tap, A-sluttspill eller B-sluttspill, er ikke så nøye for jentene på Stegabergs J15-lag på Norway Cup. Der i gården er det viktigste å ha det kjekt sammen.

– Vi blir værende til fredag eller lørdag uansett. Ryker vi ut blir det Tusenfryd og shopping i Oslo, sier lagleder Anny Dalen. Stegaberg har som vanlig inntatt sitt faste område på Ekeberg Camping med Skjold-leiren som naboer.

Da Radio 102 snakket med Dalen mandag formiddag var det rett før Stegaberg J15s andre kamp for turneringen ble blåst i gang. Mot gruppas beste lag, Stabæk. Den var en av flere hundre kamper med lokale lag involvert som kan sees direkte på www.h-avis.no. Der kan du se full oversikt over hvilke kamper som vises fra dag til dag.

– Vi håper også å få lagt ut alle kampene i opptak i ettertid, slik at de involverte også kan se, sier sportsleder Terje Flateby i Haugesunds Avis.

 

På bildet: Stegaberg J15. Foto: Anny Dalen

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no