SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballRivalene samarbeider om jente- og damefotballen

Rivalene samarbeider om jente- og damefotballen

Stegaberg IL og Skjold har fått med seg Falkeid i samarbeidet om satsingen på jente- og damefotballen i Tysvær med juniorlag og damelag.

-Vi har damelag i 3. divisjon. For å opprettholde trøkket der og mengden spillere er det vanskelig når mange reiser på studier og denslags. Da så vi det som en mulighet, kanskje den eneste muligheten, for å ha et stabilt lag videre, sier Asbjørn Bakken i Falkeid.

Falkeid er med fra 2019-sesongen. Samarbeidslaget heter  Falkeid/Skjold/Stegaberg, og klubbene har en samarbeidsgruppe på ni personer.

-Bakgrunnen for prosjektet er vi så at det kom en del hull i ulike årganger i forhold til jente-klassen. Vi ser også det at vi trenger store treningsgrupper for å gi et godt nok tilbud til jentene i Tysvær. Vi tok en telefon til Skjold og diskuterte med dem om det kunne være aktuelt å slå sammen jentelagene våre. Det var de positive til,  sier Cornelis Brouwer i Stegaberg IL.

Slik startet planene om å samle spillerne i de rivaliserende klubbene. Skjold/Stegaberg startet opp samarbeidet før 2018-sesongen.

-Stegaberg og Skjold er jo erkefiender, så det er jo litt vanskelig å skulle inngå et samarbeid. Men begge klubbene så jo at det ville være problemer ved å stille lag, da fortrinnsvis i juniorklassen. Vi hadde litt for få spillere i begge lag. Da var det bedre å tenke samlet, å kunne stille to lag, som vi har gjort med ett i dameklassen og ett i juniorklassen. Det betyr jo at det har blitt mange kamper på mange spillere, men det har gått veldig bra, sier Jon Erlend Stokkan i Skjold.

Stokkan og Brouwer er enige om at samarbeidet mellom de to klubbene så langt har vært bra. De har vunnet alle kamper både i dame- og juniorklassen. Hør mer om samarbeidet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no