SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballRiise tror nytt serieoppsett gagner Avaldsnes

Riise tror nytt serieoppsett gagner Avaldsnes

– Vi kjenner at det kribler nå som seriestarten nærmer seg, sier Avaldsnestrener John Arne Riise.

Han har virkelig funnet seg til rette på Haugalandet men er spent på hvor den unge Avaldsnestroppen står, bare dager før seriestart.

– Vi har vel en snittalder på rundt 19 år i spillergruppa. De fleste er unge og uerfarne, men får de ut potensialet sitt blir vi gode. Samtidig vet vi at det blir tøft og at vi vil variere fra kamp til kamp.

 

Nytt oppsett – positivt for Avaldsnes

Toppserien spilles i år slik at alle lagene først spiller 18 kamper. Så deles serien i to. Riise forventer å være plassert i gruppen fra 5. til 10. plass, som skal spille om å unngå nedrykk.

I denne gruppa blir også de to beste lagene fra 1. divisjon med, de spiller da for opprykk.

– Da får vi 18 kamper der konsekvensene ikke er så veldig store om vi taper kamper. Spillerne får erfaring og vi får tid til å bli enda bedre kjent med dem og til å se hvor nivået ligger. Rykker vi ned da fortjener vi ikke bedre, sier Riise.

 

Møter to av topplagene først

Avaldsnes får en tøff start på 2022-sesongen. Først venter bortekampen mot Rosenborg i seriepremieren, så kommer LSK Kvinner på besøk til Skeie i andre kamp.

Vi drar til Trondheim for å vinne eller ta poeng mot Rosenborg, men det er ikke der det avgjøres om vi rykker ned eller ikke, sier Riise.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no